itulau_fanua

Tala Fou

PCB Panel auala ma Tulafono i le gaosiga

PCB Paneltulafono ma metotia

1. E tusa ai ma le faagasologa o manaʻoga o fale faʻapotopotoga eseese, o le maualuga maualuga ma le laʻititi laʻititi o le laulau e tatau ona malamalama lelei.E masani lava, PCB laʻititi nai lo le 80X80mm e manaʻomia ona faʻapipiʻiina, ma o le maualuga maualuga e faʻalagolago i le gaosiga gafatia o le fale gaosimea.I se faapuupuuga, pcb tele e tatau ona ausia le manaoga oSMT meafaigaluegamea faʻapipiʻi, lea e faʻaogaina i le SMT patch processing ma fesoasoani e filifili le mafiafia o le laupapa PCB.

2. O le faʻapotopotoga ma le sub-boarding e tatau ona faʻamalieina manaʻoga o le DFM ma le DFA, ma i le taimi lava e tasi ia mautinoa o loʻo faʻapipiʻi le PCB ma e le faigofie ona faʻaleagaina pe a uma ona tuʻuina i luga o le faʻapipiʻi.O le vaeluaga o le vaeluagalemu i le va o paneli e tatau ona fetaui ma manaoga mafolafola o luga i le taimiPCBAgaosiga o chip.

1

3. I le PCB panelmamanu, o le faʻatulagaina o vaega e tatau ona aloese mai le vaeluaina o le mamafa ma mafua ai ona taʻe vaega.O le faʻaogaina o le fausaga o le laulau muamua e mafai ona faʻaitiitia ai le warpage ma le deformation i le taimi o le vavaeeseina o laupapa, ma faʻaitiitia ai le mamafa i vaega.I se tulaga maualalo, taumafai e aua le tuʻuina mea tauavaegasosoo aii le itu o le faagasologa.

4. O le tele ma le foliga o le laulau e faʻatautaia e tusa ai ma le galuega faʻapitoa, ma o le foliga vaaia e latalata i le sikuea pe a mafai.E matua fautuaina le faʻaaogaina o le 2 × 2 poʻo le 3 × 3 panel method.E le fautuaina le tuʻufaʻatasia o yin ma yang panels pe a le manaʻomia;

5. Pe a sili atu le auivi o le pito laupapa so'otaga i le fa'alavelave i le va o laupapa soofaatasi, e foia e ala i le feliuliuaʻi o le sooga + faagasologa itu e puipuia ai le leaga lelei o le faʻalavelave faʻaleagaina i le taimi o le felauaiga poʻo le taulimainaina ua uma ona uelo.

6. A maeʻa le mamanu o le laulau, e tatau ona faʻamautinoa o le pito o le faʻamatalaga o le laupapa tele e le itiiti ifo i le 3.5mm le mamao mai le pito o le laupapa (o le laʻititi laʻititi o le masini o loʻo pipii i le pito o le PCB o le 3.5mm ), ma e le mafai ona tu'u fa'atusa fa'asinoga fa'asinosi e lua i luga o le laupapa tele.Aua le tuʻuina faʻamaufaʻailoga tutusa, ina ia mafai e le pito i tua / tua o le PCB ona ulufale i le masini e ala i le galuega faʻamaonia o le masini lava ia.

2

7. A o le mafiafia o lelaupapa PCBe itiiti ifo i le 1.0mm, o le a matua faʻaitiitia le malosi o le laupapa laulau atoa (faʻavaivaia) pe a faʻapipiʻiina le soʻotaga faʻapipiʻi poʻo le v-cut groove, aua o le loloto o le V-cut o le 1/3 o le mafiafia o le laupapa, O le ogatotonu o o le laupapa PCB o loʻo faʻaaogaina mo le malosi, ma o se vaega o le auivi lagolago - o le ie tioata V ua gau, e mafua ai le faʻamaluluina o le malosi.Afai e le lagolagoina e se jig, o le a aafia ai le faagasologa i lalo ole PCBA.

8. A iaitamatamailima auroi luga o le PCB, e masani ona tuu tamatamailima auro i fafo o le laupapa i le itu o le tulaga e le maa.O le pito o le tamatamailima auro e le mafai ona faʻapipiʻiina pe gaosia.

Shenzhen ANKE PCB Co.,LTD


Taimi meli: Apr-04-2023