itulau_fanua

Tala Fou

Le a'afiaga o le fa'aogaina o le tulimanu taumatau i le Layout

I le PCB fuafuaina, faʻatulagaina taʻalo a sili atu ma sili atu matafaioi i le mamanu atoa faapea foi ma le talosaga oloa.O laasaga uma o mamanu e manaʻomia le tausiga mataʻina ma le iloiloga e ausia ai se faʻatinoga lelei.

Tau-matau uaea e masani lava o se tulaga e tatau ona aloese mai le tele e mafai i le PCB uaea, ma ua toetoe lava avea ma se tasi o tulaga faatonuina mo le fuaina o le tulaga lelei o uaea.O le a la le tele o le a'afiaga o uaea tulimanu taumatau i le fa'asalalauina o fa'ailo?

wusnd (2)

Lona lua, e eseese tau ona o faiga eseese o gaosiga.

O fa'agasologa o gaosiga eseese e maua ai tau eseese.E pei o laupapa faʻapipiʻi auro ma laupapa faʻapipiʻi apa, foliga o le taʻavale ma le tuʻiina, o le faʻaogaina o laina siliki ma laina ata tifaga o le a fausia ai tau eseese, e mafua ai le eseesega o tau.

I le faʻavae, o faʻailoga taumatau-mataʻu o le a suia ai le lautele o laina o le laina faʻasalalau, e mafua ai le faʻaitiitia o le faʻalavelave.O le mea moni, e le gata o fa'ailoga taumatau, ae fa'apea fo'i fa'ailoga ma'ai e ono mafua ai suiga fa'aletonu.

O le aʻafiaga o faʻailoga taumatau i luga o le faʻailoga e masani lava ona atagia i ni vaega se tolu: muamua, o le tulimanu e mafai ona tutusa ma se uta capacitive i luga o le laina faʻasalalau, faʻagesegese le taimi faʻatu;lona lua, o le impedance discontinuity o le a mafua ai le atagia o faailoilo;

wusnd (1)

O le lona tolu o le EMI na gaosia e le pito taumatau.O le malosi o le parasitic e mafua mai i le itu taumatau o le laina faʻasalalau e mafai ona faʻatatau i le faʻataʻitaʻiga faʻapitoa: C = 61W (Er) 1/2/Z0 I le fua faʻatatau i luga, C e faasino i le gafatia tutusa o le tulimanu (Iunite: pF),

W o loʻo faʻatatau i le lautele o le faʻasologa (iunite: inisi), εr e faʻatatau i le dielectric tumau o le alalaupapa, ma le Z0 o le faʻalavelave faʻapitoa o le laina eletise.

A'o fa'atupula'ia le lautele o le laina taumatau, o le a fa'aitiitia le impedance, o lea o le a tupu ai se fa'ailoga fa'ailoga fa'ailoga.E mafai ona tatou faʻatusatusaina le faʻalavelave tutusa pe a uma ona faʻateleina le lautele o le laina e tusa ai ma le faʻasologa o le faʻaogaina o le faʻaogaina o loʻo taʻua i le mataupu o laina laina.

Ona fa'atatau lea o le fua fa'atatau e tusa ai ma le fua fa'atatau: ρ=(Zs-Z0)/(Zs+Z0).E masani lava, o le suiga o le impedance e mafua mai i uaea taumatau i le va o le 7% ma le 20%, o le mea lea o le maualuga o le mafaufau e tusa ma le 0.1.Shenzhen ANKE PCB Co.,LTD


Taimi meli: Iuni-25-2022